Intersektionaalisessa feminismissa on pelottavia uskonnollisia piirteitä

Intersektionaalinen feminismi perustuu hurskauteen. Intersektionaalisten feministien uskon mukaan hurskaus ansaitaan syntyperällä, ihonvärillä, sukupuolella, köyhyydellä. Mitä ei-valkoisempi ihminen on, mitä köyhempi, mitä vähemmän mies, mitä vähemmän hetero, sitä hurskaampi ja arvokkaampi on ihminen. Intersektionaalisen teorian mukaan uhriasema tuottaa ihmiselle viisautta, moraalista ylemmyyttä ja arvovaltaa.

Vastavoimakin tässä uskonnossa on: Länsimainen, valkoinen, cis-hetero mies. Tuo kaiken maailman pahuuden ruumiillistuma on rakentanut itselleen patriarkaatin, jonka rakenteiden turvin pyrkii järjestelmällisesti sortamaan muita maailman reppanoita. Intersektionaalinen feminismi pyrkii hyvyydessään hiljentämään valkoisen miehen.

Niin kuin melkein kaikki maailman uskonnot, myös Intersektionaalinen feminismi kantaa oman kortensa tieteen kekoon. Sukupuolentutkimuksen professorit ja lehtorit yliopistoissa ovat hylänneet ontologian ja opettavat ihan omia näennäistieteellisiä teorioitaan. Pisteitä ropisee Turun yliopiston ja Åbo akademin sukupuolentutkimuksen kurssilla esim. osallistumisesta Stop Deportations -mielenosoitukseen. Tieteen objektiivisuuden he ovat korvanneet subjektiivisuudella. On olemassa esim. feminististä politiikantutkimusta, maantiedettä, teologiaa, sosiologiaa, kielitiedettä, taloustiedettä, jopa feministinen biologiakin löytyy. Yhteistä näille ”tieteille” on se, että tutkimuksen tarkoituksena on vain ja ainoastaan vahvistaa intersektionaalisten feministien uskonnollisia ja poliittisia pyrkimyksiä.

Intersektionaalinen feminismi on kaiken näyttävä ja määrittävä teoria ihmisen todellisuudesta ja olevaisuudesta. Ihmisen arvo määräytyy lähinnä ihonvärin ja sukupuolen mukaan. Intersektionaalisen feminismin kritisoiminen ja epäileminen on kiellettyä. Intersektionaalinen feminismi ampuu alas kaikki kriitikot ja kyseenalaistajat. Sen vahvimmat argumentit kertovat, etteivät kriitikot eivät vain ymmärrä asiasta mitään tai ovat itse osa tätä ongelmaa, jota tämä hurmosliike pyrkii ratkaisemaan. Liike  pelottelee eri tavoin ajattelevia ekskommunikaatiolla, eli rasistiksi leimaamisella, sosiaalisessa mediassa häpäisyllä, ulkopuolelle jättämisellä, karttamisella.

Kriitikot saavat rasistin ja sortajan maineen. Koska valkoinen heteromies on pahin kaikista, tämä antaa luvan kohdella heitä huonosti. On perin ironista, että Intersektionaaliset muka-tasa-arvon puolestapuhujat, varsinkin korkeimmassa uhriasemassa olevat kohtelevat toisia etsinsiä ryhmiä juuri siten, mistä he itse syyttävät heitä. Strereotypiaa, demonisointia, nolaamista, ja hiljentämistä. Simputus on arkipäivää, myös tasa-arvon päivänä.

honkasalo

 

Valkoinen mies saa vapautuksen synneistään vain, jos hän katuu julkisesti. Tämä puhtaan mielen vaatimus on tuottanut kipeän absurdeja tunnustuksia sosiaalisessa mediassa esim. #olentodistanut -kampanjan myötä:

Sensuroitu

Intersektionaalisen feminismin hurskauden sanaa pyritään levittämään kaikkialle ympäristöön. Valkoisten länsimaisten on opittava oman elämänsä ja syntyperänsä synnillisyys.

Intersektionaalisen teorian mukaan uhriasema tuottaa viisautta, moraalista ylemmyyttä ja arvovaltaa. Siellä, missä intersektionaalisten feministien kultti kokoontuu, on aina käynnissä valtava kilpailu uhristatuksesta. Tasa-arvo-ongelmat ja yhteiskunnan epäkohdat eivät kuitenkaan valitettavasti poistu lokeroimalla, demonisoimalla, kieltämällä biologiaa tai historiaa. Ihmisten ominaisuuksien luokitteleminen aiheuttaa kilpailua kurjuudella ja tämä kurjuus nielaisee kaiken.

Intersektionaalisen feminismin guru Minna Salami profetioi Helsingin Sanomissa 13.3.2018 seuraavaa:

”Näemme paljon vastaiskuja, jotka saavat ihmiset kyseenalaistamaan feminisminsä ja toisten feminismin. Vastaiskuista tulee hienostuneempaa. Aluksi se on ollut vain yksinkertaista feminismin haukkumista, mutta nyt se muotoutuu hienostuneemmaksi kritiikiksi niin, että se kuulostaa melkein järkevältä”

Intersektionaalinen feminismi puritaanisuudessaan on aiheuttamassa aikamme turhuuksien rovion, jossa mitätöidään länsimaisen yhteiskunnan ja tasa-arvopyrkimysten saavutukset. Uusi feminismi rakentaa pelon ja luokittelemisen keinoin uutta huomista ilman toisinajattelijoita.

Se ei ole tasa-arvoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: